Posted by: azy a.k.a tjs | July 28, 2008

It’S a HIT baTTinG CageS

SteP Into THE CaGe!!!

Cerita bermula begini

Sedang aku asyik melayan pulut durian..perghhh memang sedap..lemak berkrimm. Mampos aku demam durian  lepas ni.Tetibe handphone aku berbunyi.Message rupenye.Hmmm dari salah seorang schoolmate yang pernah tidak bertegur sapa selama 3 tahun disebabkan keegoan masing-masing.Begitulah jiwa anak remaja.Tapi kini jiwa semakin matang beb dek pengalaman hidup yang mencabar dan dugaan yang………huh begitu beratttt. Alih-alih lepas SPM jadi kawan rapat. Itulah realitinya.

 Msg berbunyi : “weh jom main besbol besok” 

Terkesima aku sekejap, bukan ape hujung bulan poket kerinng tuh. Aku terus call : ” wei aku xde duit ler, next time arr”

Cerita esok pagi (ahaD)

Bangun je dari tido aku terus ingat member schoolmate aku yang x bertegur 3tahun tu. Ingat pasal besbol.Aku pun surf internet cari pasal softball.Lorr..murah jer main besbol tu.Terus aku call…”oit jom ar g main besbol murah je xde le mahal sangat.Lepas asar kiteorang pegi OU.Terus ke destinasi yang dituju.

Face the Heat

 

alat-Alat YanG diPerluKan

 

Player BeradA daLam KeadAAn Stand By MoDe

ViEw DaLam Cage.BoLa DatanG …..CareFulll

Memang best ler pegi main besbol ni.Ala-alaa macam dalam cite  A Moment To Remember  (cite Jiwang leleh KOrea).Mesti korang tengok kan cite ni.Mula-mula kiteorang main satu round je.Alih-alih main dua round.CONFrIm kene pegi Lagi.So sesape nak main boleh ajak aku.

STOP pasal cite Aku

Kepada sesiapa yang berminat kat sini aku state senarai price. MURAH jer.

Single (1 token)                  MEMber : Rm5   StudenT: Rm6      Public: RM7

Double (2 token)                Member: Rm9    StudenT: Rm11    Public: RM13

Triple (3 token)                   Member: Rm12   StudenT: Rm15    Public: RM18

30mins (unlimited play)      Member: Rm30   StudenT: Rm40    Public: RM45

15mins (unlimited play)      Member: RM 20   StudenT: Rm25    Public: RM30

Location : 1 Utama shopping Centre Upper ROof ( Access to Upper Roof via High Street Lift or From Parking levels B2, B1, 3.4 and 5 and shopping levels G,1 and 2)

                 TAKE LIFT NEAR PARKSON

Opening hour : MOn -ThURs 12mid-10.30 pm

                         FrI and Sat 10.00Am-Midnite

                         Sun 10.00am-10.30pm

More details contact : hit@hit.com.my

 

 

                

 

Advertisements

Responses

  1. ni promote lebey2 ni saje je kan???…wat aku jeles.. aku nak g men besball gaks…nnt plan lagi skali ajak aku ek!!

  2. aku nk follow gak….nk follow gak….bdk ni same jerr…..xde duit..xde duit…alih2 plan gerak jerk :p

  3. hehhe…biase ler tu…plan mengejutt….next time plan kite pegi reramai.

  4. weh aku mesti ader ok… akulah mastermindnyer

  5. patut ler jadi mastermind…….pukulan memang boleh buat homerun……..hebat2….ade sesape berani lawan mastermind kite????


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: