Posted by: azy a.k.a tjs | August 8, 2008

BetuL KEr ari ni ade ONG?

080808.

Date yang ditunggu-tunggu oleh semua orang, tapi x termasuk aku. Dulu aku idamkan date ni tuk tunang ker…..kawin ker…tapi malang skang calon pun xde.

Ade ong ker dengan 080808?? Satu persoalan tuh. Aku tahu korang mesti nak gak kawin or what ever on this date kan…kan…kan…

Salah seorang kawan aku berjaya gak buat date ni hari nikah diorang.Member aku ni member kawan time kecik-kecik dulu (childhood friends)

AKu usaha gak ker Puchong tuk tengok CIk nina ni bernikah walaupun dah lebih 10 tahun aku x jumper dier.Chubbykah? kurus kah?…hmmmm

Suprising ape-ape pun x ubah.Semuanye maintain.Tahniah aku ucap kan ekk…

P/s: Kepada Suami PUan Nina….nyanyi ler lagu ni …wah romantik gituu..

Iris

Artist: Awie
Dari awal dulu hingga hari ini
Aku pasti seyakinnya pasti
Kau lah satu untuk ku

Kau masih Dewi hatiku, sungguh
Biar sejuta tahun hilang di hari
Usah gusar sayang usah ragu
Aku milikmu

Cinta ku jika kau tanya pada bintang
Gemilauan sinar tak kan hilang
Akan aku sinari duniamu
Moga terpadam sangsi mu oh

Cintaku jika kau lihat tingginya awan
Tak kan tercakar tinggi cintaku
Hanya hati ku tahu apa mahuku
Kan dunia ku pastinya milikmu
Hingga ke akhir hayatku

Kau masih ku cintai, sungguh
Dari hari pertama kau ku nikahi
Aku pasti seyakinya pasti
Engkau milik ku

 

 

Advertisements

Responses

  1. Fuuuuhh..layan tetibe lak lagu IRIS ni…

  2. layan…lagi layan kalu ade orang yang nyanyikan…….fuhh…terharu gituuu…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: