Posted by: azy a.k.a tjs | September 15, 2008

MissIon-SukSes

14 September 2008

  • 4.15 pagi – sahur di mamak stall bersama housemate dan eve-perkara yang  berlaku : di ganggu oleh orang yang kurang siuman**duduk disebelah aku ketika aku sedang menjamah makanan**selera terbantut**MissioN FaiL

 

  • 5.30 pagi-di rumah kelana jaya-menonton drama sambil menunggu azan subuh.

 

  • 12.00 tgh-di rumah kelana jaya-mengiron baju kerja for 1 week**bersihkan kediaman En Salim**MissIOn SukSes

 

  • 3.00 ptg- di jalan TAR bersama eve adik Mr EY-pencarian barang2**hanya brooch dan tudung indon  berjaya dibeli**MISSIOn SUKseS

 

  • 5.00ptg-di SOgo-hari hujan mission seterusnya terpakse ditangguh

 

  • 6.45ptg-di INSAF-menunggu suatumasa dan hude**berbuka puase di INSAF**MISSIOn SukSeS

 

  • 8.00mlm-di Jalan Tar Semula-pencarian tudung diteruskan**MissIOn SukSes

 

  • 9.30mlm-di umah kelana jaya

 

  • 10.00 mlm- di umah adik shah alam

 

  • 10.30mlm-diumah kelana jaya semula**MiSSion SukSes

to eve: TUdung BErjaya dibeli :MIssIOn SukSes

to adik: ko Xde Mission Kan : tapi boleh Dikategorikan :MissIon sukSes keneKan aku

to MR EY: u Have DonE Your Side but Still PenDIng: ShoulD ConsiDer MissIOn Sukses

Advertisements

Responses

  1. hehe, aku paling suka mission success yg last skali tu..tapi bleh sukses kan lagi tu…hihihihi..caiyo caiyo.

  2. haha.aku pun.paling best yang last sekali…

  3. yg last skali plg best tp…xconsider sukses selg xbanje aku..huhu…kne dpt approval aku dulu :p

  4. kene belanje cik hawa??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: