Posted by: azy a.k.a tjs | September 27, 2008

Kesah 27 sEpt

27 september

Semua orang dah balik raya.

Ape kes aku masih kat depan PC kat ofis ni???

Ape kes kene keje ari sabtu ni weiiiiiiiii………….

Aku feel nak raya ni…….

PEsanan RingkAs AiDil FItrI

**Cik HUde : minta ampun sbb aku suke brainwash ko ekk…

**SuatuMasa: Minta AMppun sbb gue selalu bikin lu pressure dgn aneka macam problem gue.

**EllE: Sorry Jika anda tidak tahan melihat Sesuatu yg Kurang Menarik DI umah itu yang dilakukan oleh saya dan hude.

**HAWA: drive elok2 balik siam ekk….sori ekk pasal semlm….jgn lupe ekk…pulut pauh gue…

**Mr EY: adakah Raya Kali ini penuh Makna???

**Buzzer: bile nak sain contract tuk next punyer jadi agent serunding???

**all my fwen: SELAMAt AiDilfITri and Maaf Zahir BAtiN………

P/s: ku mengharapkan  syawal kali ini penuh makna……….

Advertisements

Responses

  1. mintak ampun?…ye2..gue pun sama..lepas ni dah takde problem kan? tak kucar kacir dah kan? semoga aman sentiasa 🙂

  2. wah..penuh makna ke x raya thn ni…????….aku pasti..ko msti sgt2 gembire kn pd raya kedua..SMOGA BERBHGIA ….:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: