Posted by: azy a.k.a tjs | November 9, 2008

Wedding..PerKahwinaN..

Wedding = perKahwinan.

AKu baru balik dari wedding..tapi x kenal pun sape yang kahwin tu…boleh ker macam tu?

Pelik atau tidak tapi this wedding is by invitation only…

copy-of-pb090017

copy-of-pb090027

p/s: wedding aku nnt mcm inikah?yang berkenaan sile jawab….

Advertisements

Responses

  1. Boleh sajer…tapi kejap nak tengok tabung dah penuh ke blum…erm kalo tak penuh lagi kita terpaksa kene tunggu lagi 30 tahun untuk weeding macam nie…..bleh kah?>..sila jawab yang berkenaan juga….

    Rezeki smua bergantung dpdNYA…Insyallah.kalo ader rezeki..apa salahnya…kalo takder..kita mengukur baju dibadan sendiri la yer…ok kah…?

  2. aku nk jadi yg berkenaan gak..

    kepada peng komen di atas, tabung kasi lg besar skit, yg dlm bilik tu tak cukup besar lagi…hahahahaa

  3. aku sokong cik elle farida…muahahahhhaa

  4. faizalnayan : tabung tu kan nk penuh dah…..yang berkenaan x larat kot nk tggu smpai 30 tahun….

    Elle: sibuk gak ko nk jadi yg berkenaan….tabung tu nk kasi besar lagi??….ish2….lame kot nk tggu penuh nnt……

    hawa: ape yg sokonng sgt tu ekk???tabung tu dh besar ape…..

  5. tak penuh pn aku angkat aritu..ringan lagi..btol tak hawa?

  6. Aku pun nak jadi yang berkenaan jugaks..
    Tabung tu besar ke x, xde hal beb. Apa yang ada dalam tabung tu cukup ker x?? Jangan la sampai 30tahun…Lama sangat tu..Haha

  7. Bleh tahan gak..banyak betul yang berkenaan rupanya…berani kamu melihat tabung kesayangan ku itu…ish lepas nie nak kene sorok bawah katil…..

  8. apesal ramai sgt nk jadi yg berkenaan nih???
    yg berkenaan incik kat atas ni jer lerrr…..

  9. Alaa…Yang berkenaan tu xde nama pun. Sesapa bley jadi yang berkenaan..Haha. Ni support member nih. Nanti cakap tak ‘care’ pulak..

  10. aku nk gak jadik yg berkenan hehehe..bukan berkenaan..haha
    woit nana..blog aku takleh tulis la..sedeh aku dah bbrp hari sangap tak leh tulis..benci tuls…

    kawen??indahnye..mahu juge..(berangan2 sudah~)

  11. suatumasa: yang berkenaaan tu kan dh state sape…support jgn x support beb…aku pun support ko gakk……..

    jazmin: yg berkenan mcm boleh gak jadi….asal x leh tulis blog beb???kawen???………(berangan2 mmg best)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: