Posted by: azy a.k.a tjs | December 5, 2008

~pUdu~LagunA MerBuk~Tg DawaI~PesTA PenanG~

Hari yang aku tunggu-tunggu akhirnya tiba jugak.

28 Nov lepas aku dah semangat nak ke Penang jumpe kekawan sekolah sebab Sariza kawin.Awal nyer ko kawin…x sempat aku nak kejar..

So naik bas kul 11malam .Sudah pasti ler anak mat nayan yang terpaksa anta aku ke pudu.So dalam bas sah2 aku x tidur.Bersembang smpai x hengat dunia.Sampai Butterworth Cik fazila dah menunggu kiteorang.So terus bergerak ke umah dier, b4 tu sempat singgah kat mampley sental roti canai kul 4pagi.Waaalahhh…memang best.Sampai umah fazila confirm x tdo  n terus kan sembang2 smpai pagi.

 

pb290088

ANtarA Yang Datang ~kemam~nisak~anis~sariza~aku~fazila~ernie~qistin~

The next day kul 10 dah bertolak ke Laguna Merbok.Sampai je umah Sariza bertambah kecoh ler sebab ramai gak schoolmate yang datang.Aku sental 2kali makan kat kenduri nih…hahahhahah.So nak cite skit pasal Sariza n husband nihh.Diorang ni kenal kat YM sehh..memang canggih kann.Husband study kat US then balik sini terus pinang member aku tuh.Pantas betul ko ZUL.Aku pun nak ternyaris gak YM2 nih…hhehhehehe….

 

Settle kenduri Sariza, kiteorang terus pegi berfoya ke Tg. Dawai.Rindu aku sehh kat Tg Dawai ni.Dulu time aku belajar kat UITM Sg Petani,tempat lepak aku Tg. Dawai le.Best makan kat sini, seafood murah2 jer.

 

Next kiteorang terus memikirkan ape aktiviti malam yang nak dibuat.So decide pegi pesta penang dulu.Yeah jom kita berpestaaaaa….Jalan memang jam sebab 1st day pesta penang. Actually this is my 1st time pegi pesta penang.Hurmmmm…x ler best mane pun…Then sebelum pulang ke pangkal jalan kiteorang  pegi karaoke jap.

 

copy-of-pb300147

Balik umah then terus tido .Esok nyer fazila bawak kiteorang shopping jeruk kat pasar chowrasta x silap aku ler namanya.Sempat gak aku sental cendoi tepi jalan.Layan gakkkkkk..Then fazila bawak makan nasi kandar sebelum kiteorang balik kl.Fazila belanjer beb.Orang lain jgn jeles ekk…hehhehehe…

 

 

Advertisements

Responses

  1. ternyata cuti memang giler best… aku x hengat pon yang aku ini penganggur high class….hah…selain g cuti aku cam raser g terapi mencari chenta jek…hehehe….anis cammaner? ader buat praktis x?.

  2. nina: penganggur2 ko pun..wages ko lagi besar dr gaji aku..cittt…berjaya dh ke ko mencari chenta?
    try2 ler praktiskan ekkk…….hehehheheh….

  3. wow..cik fazila mengancam la…hoho

  4. 1st..kpd hawa..mengancam x mengancam la aku..nk tau mai la dtg penang..hehehe
    nina….pe ko kata terapi mencari centa..??..hahaha..msti psyco kn duk 3 hari dgn aku n nana..tu ko xduk sebilik sebumbung..setilam dgn kitog lg..lg psyco nk cari centa..hahaha…

  5. oit…korg tinggalkan aku..sedeh tul..tp cantik eija….
    argh…
    erms..
    tak terkate cantiknye..
    aku tak ingatla..kalo ingat sure aku tepon dr dubai doh..
    haish pelupe..ke aku bz sgt erk?
    anyway tahniah la..heheh..syoknyer~

  6. Huhu…mmg best..paling best mse kareoke…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: