Posted by: azy a.k.a tjs | December 31, 2008

ke ManaKaH aKu ??

Ke manakah aku pada 30dec2008.Bukan di ipoh…bukan kat ofis sebab aku on leave.

Pukul 8.30 aku bangun. Bersiap ala kadar menuju ke tempat pertama yang harus aku pergi.Tempatnye biarlah rahsia.Kemudian aku terus ke Faris Maju kedai mampley fav aku untuk breakfast.

“anneiiiiiii………..roti kosong satu + teh O panas satu”

Aku terjumpa seseorang kat Fariz Maju.Guess who??hehheheh………..

Pulang ke rumah.Bersiap sepenuhnya kerana hari ini ada janji temu yang dirancang.

Lama gak aku tunggu and akhirnya sampai juga.

Destinasi pertama klinik haiwan. Salim sakit kurap.

dsc_0062

Kemudian sampaikan barang pusaka mak kat adik di shah alam.

Lunch kat Jayati.

Pulang semula ke kelana jaya untuk menghantar salim.Mane boleh kacau aku nak berjanji temu.

Seterusnya ke Tasik perdana.Tapi malang ada gangguan . Terus ke Selayang ke rumah dia.

Segan aku.

Bertemu kawannya untuk penyerahan kunci rumah. Kacau betul arr korangg ni…hehhehehe….

Selesai sesi penyerahan terus pergi ke tempat fav dia melepak. Minum-minum kejap.

Tepat jam 5ptg baru ke destinasi back up actually.

Tahukah di mana?

Di kepong ….tempat orang main layang-layang…

dsc_0112edit

Boleh tahan gak tempat nye……….

Aku pun join main layang-layang sekali

Tapi malang…layang-layang terlepas tali.Siapa yang  xreti main layang-layang nih???

Then jalan2 je le..+ amik gambar sikit…(sikit ker?? dekat 200 keping gak)

picnik-collageeditt1

Gambar candid yang telah di edit…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: