Posted by: azy a.k.a tjs | January 19, 2009

PaDa HarI ItU…AkU TeLah………………

Pada hari itu bersamaan 17 Jan 2009 aku telah………………………………………………..

nana-edit-41

 

edit-nana-5

 

edit-nana-6

Advertisements

Responses

  1. haha..at last sangkut gak korg..kekekeke..yg sorg kurang ati, sorglg terlebih ati..padan ler kamu bdua..wakakaka..mane portion aku neh……..

  2. cun gak gmbr yg aku tngkp…… hhrrmmmmmmm….. umo abg faizal 25 tahun?????????/ hahahaha……

  3. heheheh…dh nk kawin kakak aku…
    bgus la…kurang cikit gatai nyer..hahahaha

  4. nana…ngat tau bnje org…
    hehehhee…sushi king…

  5. Nana.. did i miss something here??

  6. hawa: sabar yer…nanti akan menyusul ko punyer portion….kurang hati …terlebih hati….

    adik kome: umo faizal 26 yer bukan 25….

    kiah: sushi king ekk….boleh ajaaa….

    marinasepeai: x miss aper2 pun….berita selanjutnyer boleh tanya fazira…..hehhehehe

  7. mane aci blanje kiah jerr…. aku nak jgk…..

  8. congrats fren…semoga tabah menghadapi segala cabaran & dugaan…

  9. nana banje aku jer ieda…kmu bsuh pgan mlm tuhh…
    xwat koje…xbole bnje kkmu…

  10. hyrmmm…btol x nana…jgn bnje ieda…????

  11. adk kome: semlm dah belanje kat kedai alang…cukup ler tuu…

    farah: thanks beb…..hopefully everything ok…semua pun kerana dia…..hehehhe….

    kiah comei : kamu pun org belanje sushi kat tesco je…sape suh lmbat mcm kude…ahahahks

  12. oit…………
    langkah bendul aku!!!!
    i hate uuuuuuuuuuuuuu
    hehehe
    weh bil emajlis?
    pastikan aku di msia ye?

  13. benda cam ni mana boleh tunggu2.
    silalah cepat sikit majlis nye yer..

  14. jazmin: aku bergerak pantas sedikit…skang dah setaraf dgn ko dah…confirm sehh…tggu ko balik msia dulu baru aku buat majliss

    suatumasa: korang semua rebut nk kawin bulan 3 next year…aku kasi chan beb…aku akan meyusul selepas tuu….doa2 tuk aku…

  15. wah..semua org reput bln 3 2010 ke…??..uish…mmg jauh ketinggalan la aku…huahuahua….

  16. Nick6883: jauh sgt ker ko pun…ntah2 ko dulu kottt………………dah dapat restuu kannnnn…………….

  17. Sebelum hari merisik nana, die dibebani dgn tugas membasuh ayam dan membasuh ikan keli..
    huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: