Posted by: azy a.k.a tjs | March 3, 2009

this mission can be dOne…i know u can do it girl….

It’s all about love, relationship, break off.Tapi aku harap kali ini mission should be success. Tak kisah lah kau nak amik masa berapa lama untuk recover balik hidup kau. Means  x kisah lah kau nak amik berapa banyak masa, but for sure x payah lah kau turn back.Semua orang pun akan amik certain period of time to recover benda-benda break off. Termasuklah aku.Aku tahu benda ni cakap  memang senang , tapi bila nak buat ..aarrghh macam hampehhhh.

 

 

Sebab aku dah kawan dengan kau dah lama. It’ about 7years. So aku x mahu lah tengok kau terus ditipu oleh dat guys…SUck…Aku tahu kau pasti boleh buat, sedangkan aku yang tak sekuat mana ini pun can make it.Macam dulu time aku yang kena dengan all the suck guys, kau pun naik marah, aku pun macam itu juga.

 

 

Aku nak nasihat panjang lebar pun rasa macam rendah diri le jugak sebab aku tahu aku pun tak le sehebat mana.Dulu kau pun jenuh bagi nasihat kat  aku and aku pun tak lah dengar sangat.But for sure terima kasih banyak-banyak sebab layan aku time aku tengah down and try to make me happy.Alhamdullillah for now im too happy with my life.Mungkin itulah hikmahnya disebalik apa yang telah berlaku.

 

 

You are stronger than me my friend. So  tak perlu lah berfikir apa-apa lagi .Think about your parents, think about your better life.Kalu setakat perangai macam tu kau boleh lupa kan sahaja. Its rather than tengok kau  menangis dari kau turn back to dat guys.Aku cakap seriuss nih..So this time make sure this mission can be done….i know you can do it…girl….

 

Advertisements

Responses

  1. wahhh..semngat sungguh ko nana…!!!..bgus..bgus…anti-llki…!!!..hahahahah…..

  2. nick6883: oit bile masa aku anti lelaki..nak kene nih…duishhhh…

  3. perghhhhhh……….
    ayat makan dalam
    aku terkesima
    tak mampu memberi sebarang kenyataan rasmi..

    Yeah..U Go Girl!!!!

  4. muahaha..aku pn…gile la power ko na….salute2…hasil pengalaman berjalan kaki eh??muahahahaa….

  5. suatumasa: makan dalam?? ishh…ni makan luarr jer….hahaha…

    hawa: terima kacih ckap aku power…hhehhehe…x yah ler ko nk ungkit pengalaman aku yg bengong tuu….hahahaha…

  6. aku x sedih dah…but,i promise i will try..tapi jgn ler paksa aku…slowly ler..yeyeye


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: