Posted by: azy a.k.a tjs | May 8, 2011

BaRut ModeN unTuk Ibu2 dALam PanTanG

Barut moden

Hari ni aku just nak promote barut moden –Design Veronique

Sangat sesuai untuk ibu2 yang melahirkan anak secara normal atau cesar.

Mr hubby pun dah belikan untuk aku satu .

Ini semua corset untuk bersalin normal

Aku punyer yang ini-Corset special untuk cesar

Cesarean Support
Description: FDA approved Class 1 Medical Device. Ideal for recovery after Cesarean birth. For use beginning at 4 days postpartum and throughout a woman’s entire recovery, to provide support, body stabilization, and comfort.

Features:

  • Targeted PowerNet Panel Support System
  • Seamless Internal Front Panel
  • 1” Wide High-Waist Stabilizing Band
  • Adjustable and Detachable Shoulder Straps
  • Cotton Lined Crotch
  • Discreetly Located Side Zipper for Easy Application

Material:

  • Nylon/Spandex
  • Lightweight, Breathable & Antimicrobial Fabric
  • Latex Free Fabric
For cesarean support harganya RM550.Boleh dibeli dari hospital yang ada membuat promotion Veronique.
Aku beli dari hospital tempat aku deliver -Damansara Damai Medical Centre or boleh tengok2 kat website ni.
OR boleh try call or pegi ke alamat kat bawah ni.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: