Posted by: azy a.k.a tjs | April 12, 2012

OSAKA KYOTO PART 1 -JAPAN

PART ONE-KANSAI INTERNATIONAL AIRPORT-NAMBA

7APRIL 2012-DAY 1
Moshi-moshi….Now we are arriving at KANSAI INTERNATIONAL AIRPORT at 9.40pm local time with temp 7c.Macam tak percaya now we are in OSAKA JAPAN.Actually a nite before we sleep at 4.30am sebab tak abis lagi buat research.Lepas settle semua start lah journey.So from Kansai Airport we take JR Line to OSAKA stop at NAMBA STATION.Remember at Namba station have 24exit so make sure exit di tempat yang betol.The ticket from Kansai Airport to Namba station 890yen.About 40 minute sampai  di NAMBA STATION.
 Kansai International Airport
 JR LINE TRAIN
 Which station nak stop nih?
So we exit at E3 depends at the research dat we do.Exit dah betul tapi still tak jumpe hotelnye.Lastly terpakse tanya gak orang and superb this guy casher kat makanan segere sampai kuar kedai tunjuk jalan kat kiteorg.Alhamdulillah sampai jugak . We stay at HILLARY HOTEL area  DEN DEN TOWN
 Japanese people are very helpful..:)
Hillary Hotel
Hillary Hotel
Toilet yang canggih.
This hotel ok ler around 3star hotel.For bilik tuk dua org mcm biasa katil nyer, toilet pun ok ade bath tub smua, jamban pun canggih.Syampoo, conditioner n body bath semua sheshido. Class x?
Then this hotel provide facility macam free drink , free breakfast (roti roti jer),laundry, rental bicycle, internet free, WIFI ape lagi ekk?Hotel ni tuk dua malam almost rm1k untuk bilik dua org.Mahal skit sebab skang tgh high peak seasaon, which is SAKURA BLOSSOMING TIME.
Will continue part 2 soon…:)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: